Oluf Jørgensen A/S Roskilde

Har du hjemmebane på anlægsområdet?

Teknisk designer søges til anlæg og afløb i Roskilde

- Så søger vi en teknisk tegner eller bygningskonstruktør, der kan drible model- og tegneopgaver inden for anlæg og afløb helt i mål. Og hvis du kan føre an i varierende opgaver inden for det offentlige, almennyttige og private byggeri, så læs videre her:

Om stillingen:
Der er tale om en fuldtidsstilling, hvor du bliver en del af tegnestuen i Roskilde, og hvor du i samarbejde med et stærkt team vil arbejde med design og projektering af anlæg og afløb inden for byggeri, landskab og byrum. Kendskab til byggemodning og veje vil være en fordel.
Du vil bl.a. få ansvaret for udarbejdelse og vedligeholdelse af modeller og stå for udarbejdelsen af tegningsmateriale i samarbejde med ingeniørerne. Derudover vil du assistere ved projektstyring, dokumentation og kvalitetssikring, og stå for koordinering med gode kollegaer fra de øvrige ingeniørdiscipliner.

Om dig:
Vi forventer, at du har evnerne til at sikre fremdrift på egne opgaver og lysten til at indgå i et tæt samarbejde med dine kollegaer. Konkret forventer vi, at:

  • Du har en relevant uddannelse som teknisk designer, teknisk tegner eller bygningskonstruktør.
  • Du har minimum 3 års erfaring med tegning/design af anlægs- og afløbsprojekter.
  • Du er superbruger i digitale tegneprogrammer, herunder Revit, Autocad og lign.
  • Du indgår naturligt i et tværfagligt team, og kan samarbejde på tværs af fag og grænseflader med de øvrige ingeniørdiscipliner.
  • Du har en positiv tilgang til menneskerne omkring dig; du lytter til dine samarbejdspartnere og søger kompromiser, hvor det er nødvendigt - dog har du også handlekraften til at føre egne initiativer igennem.

På kontoret i Roskilde er vi omkring 60 kompetente kolleger, og du vil blive en del af anlægsafdelingen. Du bliver en del af et stærkt samarbejde med dine kolleger i et åbent kontormiljø, hvor vi siger ”godmorgen” og giver os tid til at hyggesnakke. På kontoret er du i øjenhøjde med den daglige ledelse, og du vil derfor opleve korte beslutningsveje samt få ansvar og mulighed for indflydelse på arbejdspladsen. 

Vi værdsætter det gode kollegaskab, har en aktiv personaleforening og drikker en fredagsøl, når tiden tillader det. Det gode kollegaskab kommer også til udtryk, når vi samarbejder med hinanden, med kunder og med samarbejdspartnere om at skabe inspirerende ingeniørkunst, der samler form og funktion til en helhed. Det er i sidste ende dér, vi gør en forskel. Til sommer flytter vi i nyt moderne domicil ved den kreative bydel Musicon i Roskilde.

Firmaet har en aktiv personaleforening, og ud over at der afholdes forskellige aktiviteter på kontoret, afholdes der også årlige studieture for hele virksomheden.

Oluf Jørgensen A/S er blandt landets førende rådgivere med mere end 75 års erfaring, +250 medarbejdere og en bred portefølje af referencer. I de senere år har vi været på en spændende vækstrejse, både organisatorisk og i forhold til de projekter vi beskæftiger os med. Vi varetager både små og store opgaver inden for en bred vifte af rådgivningsområder, hvor vores dygtige medarbejdere har hvert deres specifikke arbejdsområde. 
Hos Oluf Jørgensen A/S værdsætter vi det gode samarbejde og den kompetente rådgivning i øjenhøjde. Ved at lytte til kunden, samarbejdspartneren eller kollegaen og tale et sprog, som alle forstår, baner vi vejen for skræddersyede løsninger til specifikke problemstillinger.

Send os din ansøgning snarest muligt 
Lyder vi som et potentielt match? Så send os hurtigst muligt dit CV og en ansøgning, hvori du beskriver din motivation for jobbet, og hvordan du ser dig selv bidrage til Oluf Jørgensen A/S. 
Vi ansætter, så snart vi har fundet den rette kandidat. 
Du kommer til at referere til afdelingsleder Lars Bülow Carstensen. Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte Lars på tlf.: 2689 1803.

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Del på:

Region:

  • Region Sjælland

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

Løbende ansøgningsfrist

Tiltrædelse:

Snarest muligt

Arbejdssted:

Roskilde

Yderligere oplysninger fås hos:

Lars Bülow Carstensen

Telefon: +45 4677 0700

Mobil: +45 2689 1803

Hjemmeside:

https://ojas.dk/

Kontoradresse:

Musicon, Rabalderstræde 7, 3. 4000 Roskilde