OJ Rådgivende Ingeniører A/S Roskilde

Senior ingeniør til Konstruktionsafdelingen

Konstruktionsingeniør med + 10 års erfaring til tegnestuen i Roskilde

Vi søger en faglig kompetent og selvkørende konstruktionsingeniør med mere end 10 års erfaring, der har lysten og kompetencerne til at indgå aktivt i Konstruktionsafdelingens videre udvikling på tegnestuen i Roskilde.  

Om stillingen
Du vil indgå i en velfungerende konstruktionsafdeling med en stor og bred opgaveportefølje inden for nybyg og renovering. Dine opgaver vil blandt andet tælle:

 • Ledelse af projekteringsopgaver inden for konstruktionsfaget som fagansvarlig sagsingeniør.
 • Projektering af nybyggeri og renovering.
 • Udarbejdelse af statisk dokumentation efter SBI271.
 • Planlægning og styring af tid, økonomi og kvalitet som fagansvarlig for konstruktionsprojekter.
 • Projektering af konstruktionsdesign af nye konstruktioner samt risikoafdækning og projektering af forstærkninger for ombygninger af eksist. konstruktioner.
 • Tæt samarbejde med tekniske tegnere og konstruktører i styringen af udarbejdelsen af tegnings- og beskrivelsesmaterialet for udførelsesprojekter.
 • Sparring med og delagtiggørelse i oplæring af afdelingens yngre ingeniører.
 • Repræsentation af firmaet udadtil i kontakten og samarbejdet med eksterne samarbejdspartnere i arkitekt, bygherrer, myndigheder, entreprenører og producenter.
 • Kvalitetssikring af konstruktionsprojekter for både renovering og nybyggeri.
 • Udførelse af fagtilsyn på byggesager i udførsel.

Om dig
Vi forventer, at du har evnerne til at sikre fremdrift på egne opgaver og har lysten til at indgå i et tæt samarbejde med dine kolleger. Konkret forventer vi, at:

 • Du er uddannet konstruktionsingeniør med mere end 10 års erfaring fra et rådgivende ingeniørfirma inden for de generelle ingeniørfaglige kompetenceområder.
 • Du er måske certificeret statiker til min. kk2 eller påtænker en certificering inden for den nærmeste tid.
 • Du har overblik og kan hurtigt og effektivt sætte dig ind i nye projekter.
 • Du er en god formidler og god til at formulere dig på dansk i skrift og tale.
 • Du har et kendskab til gældende lovgivning og standarder på området og sætter en dyd i at holde dig ajour.
 • Du har en positiv tilgang til menneskerne omkring dig; du lytter til dine samarbejdspartnere og søger kompromiser, hvor det er nødvendigt - dog har du også handlekraften til at føre egne initiativer igennem. 
 • Prioriterer sociale tiltag i afdelingen og tegnestuen generelt.

Til gengæld kan vi tilbyde dig:
En alsidig og spændende stilling i en uformel organisation med korte beslutningsveje, hvor din løn afspejles af dine kvalifikationer og din erfaring, og med gode muligheder for faglig udvikling.
Du tilbydes en hverdag på tegnestuen i Roskilde, hvor du tages godt imod af kompetente og imødekommende kolleger. Vi mødes med et godmorgen, når vi møder ind på tegnestuen og slutter arbejdsugen af med kollegial fredagshygge, når tiden er til det. Du får en personaleforening, der sætter stort fokus på det sociale samvær på tegnestuerne og på tværs af virksomheden.

Hos OJ Rådgivende Ingeniører A/S får du mulighed for at arbejde med både de store komplekse byggerier og med små særprægede sager. Vi er blandt landets førende rådgivere med mere end 75 års erfaring og +300 medarbejdere. Med en bred portefølje af referencer fra de fleste sektorer i Danmark, og med en række nye projekter på bedding, går vi en spændende fremtid i møde.
Vi varetager en bred vifte af rådgivningsområder, hvor vores dygtige medarbejdere har hver deres specifikke arbejdsområder.
Vi værdsætter det gode samarbejde og den kompetente rådgivning i øjenhøjde. Ved at lytte til kunden, samarbejdspartneren eller kollegaen og tale et sprog, som alle forstår, baner vi vejen for skræddersyede løsninger til specifikke problemstillinger.
Lyder det som noget for dig? Så tøv ikke med at uploade din ansøgning og CV via linket på siden her.
Du kommer til at referere til afdelingsleder Martin Grys, så har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Martin på mail: mgr@ojas.dk eller telefon: 2680 8007.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Del på:

Region:

 • Region Sjælland

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

Løbende ansøgningsfrist

Tiltrædelse:

Snarest muligt

Arbejdssted:

Roskilde

Yderligere oplysninger fås hos:

Martin Grys

Telefon: +45 4677 0700

Mobil: +45 2680 8007

Hjemmeside:

https://ojas.dk/

Kontoradresse:

Musicon, Rabalderstræde 7, 3. 4000 Roskilde

Se placering: