Oluf Jørgensen A/S Aarhus

El-fagligt fyrtårn til Aarhus

Vil du være med til at skabe fremtidens El-afdeling?

Kan du lyse op som El-afdelingens faglige fyrtårn i Aarhus?
- Og vil du være med til at skabe fremtidens El-afdeling?

Vi er i gang med at opbygge fremtidens El-afdeling på vores tegnestue i Aarhus og søger dig, som er en fagligt godt funderet El-ingeniør/ -installatør eller maskinmester med mere end 5 års erfaring. Hvis du vil være med til at opbygge en fagligt stærk El-afdeling og kaste lys over dine yngre kolleger i afdelingen, så læs endelig videre her:

Om stillingen
Der er tale om en fuldtidsstilling, hvor du bliver en del af vores El-afdeling og hvor arbejdet bl.a. indeholder el-projektering, udførelse og tilsyn samt faglig koordinering mellem fagene. Du vil blive fagansvarlig på vores store komplekse byggerier og vil deltage i projektering af svag- og stærkstrømsinstallationer i forbindelse med både mindre og større private og offentlige projekter bl.a. teater, højhuse, kontorfællesskaber og sygehuse. Da vi er en ung afdeling, ser vi gerne at du deler ud af din viden til vores yngre kolleger og vil påtage dig rollen som sparringspartner i forhold til dem.

Om dig
Vi forventer, at du har evnerne til at sikre fremdrift på egne opgaver og lysten til at indgå i et tæt samarbejde med dine kolleger. Konkret forventer vi af dig, at du:

  • Har relevant uddannelse som stærkstrømsingeniør, el-installatør eller maskinmester og har minimum 5 års erfaring fra tilsvarende job.
  • Har gode evner inden for 3D projektering i hhv. Revit og Solibri til digitale projekteringsprogrammer.
  • Indgår naturligt i et tværfagligt team, og kan samarbejde på tværs af fag og grænseflader med de øvrige ingeniørdiscipliner.
  • Vil indgå i samarbejdet om at opbygge en fremtidstunet elafdeling i tæt samspil med dine kolleger.

Vi tilbyder dig
Hvis du kan sætte flueben ud for ovenstående, har du chancen for at komme med på holdet. Vi kan bl.a. tilbyde dig:

  • En hverdag på tegnestuen i Aarhus, der med sine knap tre år på bagen er et ungt kontor i rivende udvikling med kompetente og imødekommende kolleger.
  • En alsidig og spændende stilling i en uformel organisation med korte beslutningsveje.
  • En personaleforening der sætter fokus på det sociale samvær på tegnestuerne og på tværs af virksomheden.
  • Tæt kontakt til samarbejdspartnere og bygherrer.

Som El-ingeniør hos Oluf Jørgensen A/S får du mulighed for at arbejde med både de store komplekse byggerier og med små og mindre sager. Vi er blandt landets førende rådgivere med mere end 75 års erfaring og +250 medarbejdere. Med en bred portefølje af referencer fra de fleste sektorer i Danmark, og med en række nye projekter på bedding, går vi en spændende fremtid i møde.

Hos Oluf Jørgensen A/S værdsætter vi det gode samarbejde og den kompetente rådgivning i øjenhøjde. Ved at lytte til kunden, samarbejdspartneren eller kollegaen og tale et sprog, som alle forstår, baner vi vejen for skræddersyede løsninger til specifikke problemstillinger.

Aarhus-kontoret er tre år "ungt" og vi er i gang med at skabe fremtidens kontorarbejdsplads med plads til udvikling, sammenhold og højt fagligt engagement. Hvis du kan se dig selv i stillingen, så tøv ikke med at kontakte os. 

Send os din ansøgning hurtigst muligt
Lyder vi som et potentielt match? Så upload hurtigst muligt dit CV og din ansøgning, hvor du beskriver din motivation for jobbet, og hvordan du ser dig selv bidrage til Oluf Jørgensen A/S.
Vi ansætter, så snart vi har fundet den rette kandidat.
Har du spørgsmål til stillingen? Så er du naturligvis velkommen til at sende en mail eller ringe til Simon Thomsen., Gruppeleder for El-afdelingen på telefonnummer 5075 0658.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Del på:

Region:

  • Region Midtjylland

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

31-10-2021

Tiltrædelse:

Snarest

Arbejdssted:

Aarhus

Yderligere oplysninger fås hos:

Lars Svenningsen

Telefon: +45 7562 3499

Mobil: +45 2160 1911

Hjemmeside:

https://ojas.dk/

Kontoradresse:

Europaplads 16 8000 Aarhus C