Oluf Jørgensen A/S København

Er tiden er inde til at prøve kræfter med nye anlægsprojekter?

Anlægsingeniør med erfaring inden for projektering og projektledelse til tegnestuen i København

Trives du med udfordrende og varierede opgaver inden for anlægsprojekter, og har du solid erfaring fra din nuværende stilling som anlægsingeniør? Hvis tiden er kommet til at prøve kræfter med nye projekter, så er vi i fuld gang med store og små projekter, der kræver dig, der både kan holde det store overblik og grave dig ned i detaljerne.

Som anlægsingeniør på tegnestuen i København skal du arbejde som projektleder både med egne sager og i tværfaglige projektgrupper, og altid i tæt samarbejde med kunden. Du vil fra starten bliver stillet over for egne opgaver på anlægssiden, mens du lærer dine kolleger og Oluf Jørgensen A/S at kende, og tilegner dig viden om anlægsafdelingens processer og projekter. Projekterne varierer, det vil ex. være anlægsprojekter i forbindelse med tæt-lav bebyggelse, etagebyggerier, industri, byggemodninger etc. 

Dine konkrete arbejdsopgaver
Dine arbejdsopgaver kommer helt konkret til at bestå af projektering, projektopfølgning og fagtilsyn af:

 • Kloak.
 • LAR-og klimaløsninger.
 • Koordinerende ledningsplaner.
 • Pladsdannelser og byrum.
 • Veje og stier.
 • Byggemodning.
 • Koordinering med kolleger på tegnestuen og på tværs af vores seks kontorer samt med samarbejdspartnere.

Om dig
Vi forestiller os, at du har omkring 5 års erfaring som anlægsingeniør fra en lignende stilling, at du har erfaring med dig inden for de ovenstående områder, og at du:

 • Har erfaring med projektledelse, byggeledelse og tilsyn.
 • Er bruger af Revit, Autocad, MicroStation, OpenRoads Designer eller lign.
 • Har erfaring med beregninger inden for klimatilpasning.
 • Har erfaring med beregninger af afløbsinstallationer.
 • Har kendskab til jordarbejder og forurenet jord.
 • Har gerne kendskab til vejprojekter.
 • Kan samarbejde på tværs af fag.

Som person forestiller vi os, at du nyder samarbejdet med dygtige kolleger lige så meget, som du nyder at fordybe dig i arbejdet alene. For du skal både kunne drive dine egne løsninger i mål, men også koordinere med resten af teamet undervejs. Vi er heldigvis gode til at hjælpe hinanden.

Vi er i gang med at udvikle samarbejdet på den anlægsfaglige del på landsbasis, hvorfor du vil få bred kontakt med dine kolleger på tværs af landet.

På kontoret i København er vi i alt omkring 45 kompetente kolleger. Du vil opleve et stærkt samarbejde med dine kolleger i et åbent kontormiljø, hvor vi siger ”godmorgen” og giver os tid til at hyggesnakke. På kontoret er du i øjenhøjde med den daglige ledelse, og du vil derfor opleve korte beslutningsveje, ansvar og mulighed for indflydelse på arbejdspladsen.  

Vi værdsætter det gode kollegaskab, har en aktiv personaleforening og mødes gerne til fredagshygge, når tiden tillader det. Det gode kollegaskab kommer også til udtryk, når vi samarbejder med hinanden, med kunder og med samarbejdspartnere om at skabe inspirerende ingeniørkunst, der samler form og funktion til en helhed. Det er i sidste ende dér, vi gør en forskel.

Vi er for kort tid siden flyttet til Otto Busses Vej, der kommer til at ligge centralt i den nye bydel Jernbanebyen.

Vil du være vores nye kollega?

Lyder stillingen som anlægsingeniør hos Oluf Jørgensen som noget for dig? Så tøv ikke med at uploade dit CV og din ansøgning, hvor du beskriver, hvordan du kan gøre en forskel for os. Vi besætter stillingen, så snart vi har fundet den rette kandidat.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at rette henvendelse til afdelingsleder for Anlæg Olga Gammelgaard på mailadressen: oga@ojas.dk eller tlf: +45 2528 1887.

Vi ser frem til at høre fra dig. 

Del på:

Region:

 • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

Løbende ansøgningsfrist

Tiltrædelse:

Snarest muligt

Arbejdssted:

København

Yderligere oplysninger fås hos:

Olga Gammelgaard

Telefon: +45 4677 0700

Mobil: +45 2528 1887

Hjemmeside:

https://ojas.dk/

Kontoradresse:

Otto Busses Vej 7, 4. sal 2450 København SV