Oluf Jørgensen A/S Roskilde

Er du klar til at give den gas på Rabalderstræde og træde ind i en energisk virksomhed som vores nye VVS-ingeniør?

VVS-ingeniør med ca. 5 års erfaring til Oluf Jørgensen A/S, Roskilde.

Vi er inde i en positiv udvikling med tilgang af kunder og spændende projekter, og derfor søger vi en erfaren og fagligt tung VVS-ingeniør. Dine opgaver kommer til at spænde over store komplekse byggerier og mindre sager for såvel offentlige som private bygherrer. Vi har opgaver indenfor de fleste sektorer indenfor både nybygning og renovering. Vores portefølje spænder således over boliger, skoler, øvrige institutioner, hospitaler og laboratorier. Du vil blive involveret i alle faser af byggeriet – teknisk såvel som økonomisk - fra projektering, udførelse, tilsyn og opfølgning til aflevering af det færdige byggeri.

Du bliver tilknyttet vores kontor i Roskilde, hvor du som VVS-ingeniør med din erfaring og høje faglighed kan bidrage til at løfte vores kompetencer over i vores nye virkelighed. En virkelighed, hvor fem partnere er blevet til ti, og tre kontorer på ganske få år er blevet til seks. Det er en spændende tid, som vi håber, du er motiveret til at tage del i. 

Om stillingen
Dine primære arbejdsopgaver bliver projektering og bygherrerådgivning inden for det VVS- og ventilationstekniske område. Har du kendskab til energi & indeklima eller DGNB-certificering og bæredygtighedsprojekter er det kun en yderligere fordel. Du vil have direkte kontakt til bygherrer, arkitekter og entreprenører. Fagligt bliver du en succes i stillingen, hvis du formår at bygge relationer og sætte dig ind i kundernes virkelighed og udfordringer. Har du lyst og evner for det, vil der også være mulighed for at prøve kræfter med projektledelse på egne sager. Du tilbydes individuelt aftalte muligheder for efteruddannelse og personlig faglig udvikling efter dine og virksomhedens behov, ligesom du tilbydes løn efter kvalifikationer og ansvar.  

Om dig
Vi forventer, at du har evnerne til at sikre fremdrift på egne opgaver og lysten til at indgå i et tæt samarbejde med dine kolleger. Konkret forventer vi, at:

  • Du er uddannet civil-, teknikum-, diplom- eller akademiingeniør, alternativt VVS-tekniker eller VVS-installatør
  • Du har minimum 4-5 års erfaring fra en lignende stilling – gerne hos en rådgivende ingeniørvirksomhed.
  • Du kan afgrænse og overskue komplekse projekter.
  • Du har erfaring med beregningsprogrammer, BIPS beskrivelsessystemer, ydelsesbeskrivelser ol.
  • Du indgår naturligt i et tværfagligt team, og kan samarbejde på tværs af fag og grænseflader med de øvrige ingeniørdiscipliner.
  • Du har en positiv tilgang til menneskerne omkring dig; du lytter til dine samarbejdspartnere og søger kompromiser, hvor det er nødvendigt - dog har du også handlekraften til at føre egne initiativer igennem. 


Vi tilbyder dig
På kontoret i Roskilde er vi i alt omkring 55 kompetente kolleger, hvoraf de 15 sidder i VVS-afdelingen. Du vil opleve stærkt samarbejde med kolleger i et åbent kontormiljø, hvor vi siger ”godmorgen” og giver os tid til at hyggesnakke. På kontoret er du i øjenhøjde med den daglige ledelse, hvorfor du oplever korte beslutningsveje, ansvar og mulighed for indflydelse på arbejdspladsen.  

Vi flytter i nye og større lokaler i erhvervshuset Samspillet på Rabalderstræde i Roskildes nye kreative bydel Musicon. Erhvervshuset har vi selv været med til at projektere og i Muscion-bydelen bliver vi en del af en kreativ og mangfoldig bydel, hvor kultur, erhverv og kreativitet vil spille sammen.

Vi værdsætter det gode kollegaskab, har en aktiv personaleforening og drikker en fredags øl, når tiden tillader det. Det gode kollegaskab kommer også til udtryk, når vi samarbejder med hinanden, med kunder og med samarbejdspartnere om at skabe inspirerende ingeniørkunst, der samler form og funktion til en helhed. Det er i sidste ende dér, vi gør en forskel.  

Send os din ansøgning hurtigst muligt
Lyder vi som et potentielt match? Så upload hurtigst muligt dit CV og en ansøgning, hvor du beskriver din motivation for jobbet, og hvordan du ser dig selv bidrage til Oluf Jørgensen A/S.
Ansøgningsfrist er fredag 20. august.
Du kommer til at referere til afdelingsleder Lars Bo Wagenblast. Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte Lars på tlf.: 5379 3004.
Vi ser frem til at høre fra dig.Del på:

Region:

  • Region Sjælland

Ansøgningsfrist:

20-08-2021

Tiltrædelse:

01-10-2021

Arbejdssted:

Roskilde

Yderligere oplysninger fås hos:

Lars Bo Wagenblast

Telefon: +45 4677 0700

Mobil: +45 5379 3004

Hjemmeside:

https://ojas.dk/

Kontoradresse:

Musicon, Rabalderstræde 7, 3. 4000 Roskilde