Oluf Jørgensen A/S Roskilde

Har du erfaring med ABA, BMS, ADK, CTS og vil du dele den med os – så er det dig, vi søger som ny CTS-ingeniør i Roskilde

Erfaren CTS-ingeniør til Roskilde

Kan du bidrage til et behageligt arbejdsmiljø på en arbejdsplads, hvor samarbejde er alfa og omega? Har du en høj arbejdsmoral, som du kombinerer med en stærk faglighed, der bunder i mindst 3 års erfaring som CTS-ingeniør? Så har vi måske jobbet til dig.

Vi søger en erfaren El-ingeniør el. lign med CTS-erfaring, der har evnerne til at sikre fremdrift på egne opgaver og lysten til at inddrage kolleger i arbejdet, til kontoret i Roskilde.

Vi regner med, at dit udgangspunkt er:
• Du har en relevant teknisk baggrund som f.eks. ingeniør, elinstallatør, maskinmester eller elektriker.
• Du har arbejdet indgående med CTS og gerne BMS, ABA, ADK og lign.
• Du har erfaring og har arbejdet min. 3 år, gerne længere, i en lignende stilling.
• Du kan udarbejde tekniske beskrivelser og projektere CTS-opgaver.
• Du kan føre tilsyn med udførelse af CTS-opgaver.
• Du evner at prioritere tid og indsats i de enkelte projekter og opgaver.
• Du har udpræget ordenssans og systematisk tilgang, så du kan igangsætte og drive selvstændige opgaver.
• Klar til at træffe beslutninger, som du mener gavner bygherre bedst.
• Du får berøring med alle vores kontorer, og dit faste arbejdssted aftales individuelt efter din bopælsadresse.

Opgaverne:
Dit arbejdsområde kommer til at bestå af udarbejdelse af projekteringsmateriale på CTS- løsninger til nybyg og renoveringer – herunder løsninger til styring og overvågning af bygningstekniske anlæg som ventilationsanlæg, varmeanlæg, brugsvandsstyringer og lysstyringer, adgangskontrol etc. samt opfølgning og tilsyn på disse.

Sådan bliver du en succes i stillingen
Du vil være i direkte kontakt med bygherrer, arkitekter og entreprenører, og fagligt bliver du derfor en succes i stillingen, hvis du formår at omsætte konkrete problemstillinger til integrerede løsninger i samarbejde med kunder og samarbejdspartnere. Det kræver, at du som person er tillidsvækkende, imødekommende og indstillet på at løse opgaven til det fælles bedste – vi værdsætter nemlig vores relationer til hinanden og til samarbejdspartnere og kunder.
Til august flytter vi i nyt moderne kontor domicil ved den kreative bydel Musicon i Roskilde, og her vil du opleve et stærkt samarbejde med dine kolleger i et åbent kontormiljø, hvor vi siger ”godmorgen” og giver os tid til at hyggesnakke. På kontoret er du i øjenhøjde med den daglige ledelse, og du vil derfor opleve korte beslutningsveje, ansvar og mulighed for indflydelse på arbejdspladsen.
Vi værdsætter det gode kollegaskab, har en aktiv personaleforening og drikker en fredags øl, når tiden tillader det. Det gode kollegaskab kommer også til udtryk, når vi samarbejder med hinanden, med kunder og med samarbejdspartnere om at skabe inspirerende ingeniørkunst, der samler form og funktion til en helhed. Det er i sidste ende dér, vi gør en forskel.
Du tilbydes individuelt aftalte muligheder for efteruddannelse og personlig faglig udvikling efter dine og virksomhedens behov, ligesom du tilbydes løn efter kvalifikationer og ansvar.

Kan du se dig selv som vores nye kollega?
Så glæder vi os til at høre fra dig! Upload din ansøgning og CV på her på siden, ansøgningsfrist er 20. august 2021.
Du kommer til at referere til partner og afdelingsleder Mie Lærke Kaarslev, du er velkommen til at kontakte hende på tlf. 5379 3004.

Del på:

Afdeling:

Roskilde
København

Region:

  • Region Sjælland

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

20-08-2021

Tiltrædelse:

01-10-2021

Arbejdssted:

Roskilde

Yderligere oplysninger fås hos:

Mie Lærke Kaarslev

Telefon: +45 53738332

Mobil: +45 53738332

Hjemmeside:

https://ojas.dk/

Kontoradresse:

Musicon, Rabalderstræde 7, 3. 4000 Roskilde