Oluf Jørgensen A/S København

Er du den nye afdelingsleder for en ambitiøs og kompetent Konstruktionsafdeling?

Afdelingsleder for Konstruktionsafdelingen, København

Her får du muligheden for at lede en velfungerende konstruktionsafdeling med mulighed for at drive og fortsætte udviklingen af afdelingens potentiale.
Vi søger en kompetent og fagligt dygtig konstruktionsingeniør med ledelseserfaring, der har lysten og kompetencerne til at stå i spidsen for og drive udviklingen af Konstruktionsafdelingen på tegnestuen i København.

Om stillingen:
Du vil blive leder af en velfungerende og travl konstruktionsafdeling på cirka 10 kompetente medarbejdere og hvor målet er at afdelingen over tid skal vækste i antal og i kvalitet. Stillingen vil blive sammensat af ledelsesopgaver og projekteringsopgaver, og dine opgaver vil blandt andet tælle:
• Udvikling og daglig ledelse af konstruktionsafdelingen.
• Ressource- og økonomistyring.
• Ledelse af projekteringsopgaver inden for konstruktionsfaget.
• Sparring med konstruktionsafdelingerne i virksomhedens 5 andre afdelinger.
• Kontakt til bygherre, myndigheder, entreprenører og producenter.
• Kvalitetssikring af projekter.
• Deltagelse i udarbejdelse af tilbud og salg.

Om dig:
Vi forventer, at du har evnerne til at sikre fremdrift på egne og afdelingens opgaver og har lysten til at lede og indgå i et tæt samarbejde med dine kolleger. Konkret forventer vi, at:
• Du er uddannet konstruktionsingeniør med mere end 10 års erfaring fra et rådgivende ingeniør- eller entreprenørfirma.
• Du har projekterings- og ledelseserfaring.
• Du har overblik og kan hurtigt og effektivt sætte dig ind i nye projekter.
• Du er en god formidler og god til at formulere dig på dansk i skrift og tale.
• Du har et kendskab til gældende lovgivning og standarder på området.
• Du har en positiv tilgang til menneskerne omkring dig; du lytter til dine samarbejdspartnere og søger kompromiser, hvor det er nødvendigt - dog har du også handlekraften til føre egne initiativer igennem.

Om os:
Hos Oluf Jørgensen A/S får du mulighed for at arbejde med både de store komplekse byggerier og med små og mindre sager. Vi er blandt landets førende rådgivere med mere end 70 års erfaring og +200 medarbejdere. Med en bred portefølje af referencer fra de fleste sektorer i Danmark, og med en række nye projekter på bedding, går vi en spændende fremtid i møde.
Vi værdsætter det gode kollegaskab, har en aktiv personaleforening og drikker en fredags øl, når tiden tillader det. Det gode kollegaskab kommer også til udtryk, når vi samarbejder med hinanden, med kunder og med samarbejdspartnere om at skabe inspirerende ingeniørkunst, der samler form og funktion til en helhed. Det er i sidste ende dér, vi gør en forskel.
Vi værdsætter en høj grad af sammenhold, samarbejde og tværfaglighed. Vi har fokus på individets udvikling, med fagligheden i fokus. Vi løfter i flok. På tværs af geografi, faglighed og kompetencer.

Send os din ansøgning hurtigst muligt
Lyder vi som et potentielt match? Så upload hurtigst muligt dit CV og en ansøgning, hvori du beskriver din motivation for jobbet, og hvordan du ser dig selv bidrage til Konstruktionsafdelingen og Oluf Jørgensen A/S.
Vi ansætter, så snart vi har fundet den rette kandidat.
Du kommer til at referere til partner og tegnestuechef Fatime Dauti. Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte Fatime på tlf.: 2812 7697.
Vi ser frem til at høre fra dig

 

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

Løbende ansøgningsfrist

Tiltrædelse:

Snarest muligt

Arbejdssted:

København

Yderligere oplysninger fås hos:

Fatime Dauti

Telefon: +45 4677 0700

Mobil: +45 2812 7697

Hjemmeside:

https://ojas.dk/

Kontoradresse:

Otto Busses Vej 7, 4. sal 2450 København SV