Oluf Jørgensen A/S Horsens

Teknisk tegner eller bygningskonstruktør med udprægede El-sans

Revit-specialist med erfaring inden for El-området

Har du lyst til at bruge din solide erfaring som el-teknisk tegner og blive en del af et større rådgivende ingeniørfirma, hvor samarbejde, udvikling og tværfaglighed er i fokus? Så læs videre her:

Om stillingen
Der er tale om en fuldtidsstilling, hvor du bliver en del af vores el-afdeling i Horsens og kommer til at arbejde med klassiske discipliner inden for modellering og udarbejdelse af tegningsmateriale inden for el-området. Du vil stå for at udvikle el-modeller i Revit og tegningsmateriale i både 2D og 3D. Du kommer til at assistere ved projekteringen af svag- og stærkstrømsinstallationer og udføre kollisionskontrollerne i projekterne. Du vil få ansvaret for den tværfaglige koordinering af modellerne mellem ingeniør- og arkitektdisciplinerne.

Du er:

 • Uddannet teknisk designer eller bygningskonstruktør.
 • Har minimum 3 års erfaring med at tegne El.
 • Har stor erfaring inden for 3D-modellering og er derfor velfunderet bruger af Revit og Solibri.
 • Du har en positiv tilgang til menneskerne omkring dig; du lytter til dine samarbejdspartnere og søger kompromiser, hvor det er nødvendigt - dog har du også handlekraften til at føre egne initiativer igennem.
 • Du sætter din faglighed forrest, og går efter et godt tegningsmateriale for at sikre det gode byggeri.

Vi tilbyder dig:

 • En alsidig og spændende stilling i en uformel organisation med korte beslutningsveje og et fagligt BIM netværk i hastig udvikling.
 • At blive en del af vores projektteams med de spændende projekter, lige fra de store komplekse installationer til de små unikke og særegne opgaver.
 • Stor mulighed for at præge eget arbejde og blive projektansvarlig for BIM.
 • En hverdag på tegnestuen i Horsens, hvor du tages godt imod af kompetente og imødekommende kolleger. Vi mødes med et godmorgen, når vi møder ind på tegnestuen og slutter arbejdsugen af med kollegial fredagshygge, når tiden er til det.
 • En personaleforening, der sætter stort fokus på det sociale samvær på tegnestuerne og på tværs af virksomheden.

 

Hos Oluf Jørgensen A/S får du mulighed for at arbejde med både de store komplekse byggerier og med små særprægede sager. Vi er blandt landets førende rådgivere med mere end 70 års erfaring og +200 medarbejdere. Med en bred portefølje af referencer fra de fleste sektorer i Danmark, og med en række nye projekter på Fyn på bedding, går vi en spændende fremtid i møde. I de senere år har vi været på en spændende vækstrejse, både organisatorisk og i forhold til de projekter vi beskæftiger os med. Vi varetager en bred vifte af rådgivningsområder, hvor vores dygtige medarbejdere har hver deres specifikke arbejdsområder. Vi værdsætter det gode samarbejde og den kompetente rådgivning i øjenhøjde. Ved at lytte til kunden, samarbejdspartneren eller kollegaen og tale et sprog, som alle forstår, baner vi vejen for skræddersyede løsninger til specifikke problemstillinger.

Lyder vi som et potentielt match?

Så send os hurtigst muligt dit CV og en ansøgning, hvori du beskriver din motivation for jobbet, og hvordan du ser dig selv bidrage til Oluf Jørgensen A/S.

Hvis ovenstående lyder interessant så skynd dig ind og upload din ansøgning her på siden.

Du kommer til at referere til afdelingsleder Henrik Berg. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Henrik på tlf.: 5129 2266.

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Del på:

Region:

 • Region Midtjylland

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

Løbende ansøgningsfrist

Tiltrædelse:

Snarest muligt

Arbejdssted:

Horsens

Yderligere oplysninger fås hos:

Fagleder Henrik Berg

Mobil: +45 5129 2266

Hjemmeside:

https://ojas.dk/

Kontoradresse:

Langmarksvej 34 8700 Horsens