OJ Rådgivende Ingeniører A/S Sønderborg

Alsidig El-ingeniør, el-installatør eller lignende, gerne med elektriker baggrund, med lysten til nye udfordringer, tværfaglighed og projektering i øjenhøjde.

El-ingeniør med drive og hænderne skruet rigtigt på søges til Sønderborg

Om stillingen:

Vi er i gang med mange nye og spændende projekter, og vi mangler dig som vores nye el-ingeniør, der kan byde ind med spændende og kreative løsninger og med lysten til at være en del af rådgiverbranchen. Der er tale om en fuldtidsstilling, hvor du bliver en del af vores el-afdeling i Sønderborg. Dine opgaver vil bl.a. være:

• Projektering af elinstallationer i mindre og større private og offentlige projekter.
• Projektering af både svag- og stærkstrømsinstallationer.
• Energirenovering, som en del af den grønne omstilling
• Varetagelse samt udførelse af fagtilsyn.
• Kontakt til bygherre, myndigheder, entreprenører og producenter.
• Kvalitetssikring af projekter.

Om dig:
Vi forventer, at du har evnerne til at sikre fremdrift på egne opgaver og lysten til at indgå i et tæt samarbejde med dine kolleger. Du bliver en del af et tværfagligt team, og det er derfor vigtigt, at du kan samarbejde på tværs af fag og grænseflader med de øvrige ingeniørdiscipliner. Du har en relevant uddannelse som stærkstrømsingeniør, el- installatør eller maskinmester, og du har et godt kendskab til gældende lovgivning og standarder på området. Hvis du ikke allerede anvender de nyeste digitale projekteringsværktøjer, så har du lysten til at lære dem og bruge dem aktivt i opgaveløsningen. Du skal trives med at løse mange forskellige opgaver og til at indgå aktivt i en virksomhed, der er dedikeret til rollen som rådgiver. 

Vi tilbyder dig
Dit nye arbejdssted er tegnestuen i Sønderborg tæt på sund og by, med byens bedste udsigt. Du tilbydes vide rammer for at tilgodese dine ønsker til egen udvikling og i dagligdagen vil du opleve en ånd, hvor nytænkning altid er velkommen og initiativer til at gøre tingene lidt bedre altid bliver værdsat.

Vi værdsætter det gode kollegaskab, har en aktiv personaleforening og drikker en fredags øl, når tiden tillader det. Det gode kollegaskab kommer også til udtryk, når vi samarbejder med hinanden, med kunder og med samarbejdspartnere om at skabe inspirerende ingeniørkunst, der samler form og funktion til en helhed. Det er i sidste ende dér, vi gør en forskel.  

Send os din ansøgning hurtigst muligt
Lyder vi som et potentielt match? Så upload hurtigst muligt dit CV og din ansøgning, hvor du beskriver din motivation for jobbet, og hvordan du ser dig selv bidrage til OJ Rådgivende Ingeniører A/S. 
Har du spørgsmål til stillingen? Så er du naturligvis velkommen til at sende en mail eller ringe til Anders Hedeager Clausen, afdelingsleder for installations-afdelingen på tlf. +45 7342 3138.
Vi ser frem til at høre fra dig.

Del på:

Region:

  • Region Syddanmark

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

Løbende ansøgningsfrist

Tiltrædelse:

Snarest muligt

Arbejdssted:

Sønderborg

Yderligere oplysninger fås hos:

Anders Hedeager Clausen

Telefon: +45 7342 3131

Mobil: +45 7342 3138

Hjemmeside:

https://ojas.dk/

Kontoradresse:

Nørre Havnegade 43 6400 Sønderborg

Se placering: