OJ Rådgivende Ingeniører A/S København

Sæt dig i det tværfaglige førersæde som projektleder og få forretningsmæssig indflydelse i lange baner

Tværfaglig projektleder til tegnestuen i København

Sidder du som projektleder i dag, og drømmer du om at tage det næste skridt i din karriere? Så har du her muligheden for at indtage rollen som tværfaglig projektleder hos OJ Rådgivende Ingeniører A/S i København. Man ser dig shine og skabe solide resultater, når du med sikker hånd varetager ledelsen af 2-4 projekter med det fulde projektlederansvar. Du udvikler stærke kunderelationer, som danner grundlag for yderligere samarbejde og bidrager til udviklingen af kundens projektoplevelse.

Tegnestuechef og partner Fatime Dauti ser frem til at få dig med ombord, og i samarbejde med dig udarbejde din udviklingsplan på den korte, mellemlange og lange bane.

Du oplever, at du er en succes i jobbet, når du inden for de første 6-12 måneder:

  • Afhængig af kompleksitet og størrelse tager det fulde projektlederansvar – tid, økonomi og kvalitet – for 2-4 projekter.
  • Internt koordinerer mellem de forskellige fagområder (VVS og ventilation, el, konstruktion og brand). Du sikrer kontinuerlig kommunikation mellem fagingeniørerne og får samarbejdet til at køre på skinner via din proaktive tilgang – du er først på bolden.
  • Danner stærke kunderelationer, som skaber gode projekter med en høj sagsfaktor og yderligere projekter kommer til. Det falder dig naturligt både at rådgive og udfordre dine kunder.
  • Opnår en god forståelse for OJ Rådgivende Ingeniørers forretning, processer og arbejdsgange.

Efter de første 6-12 måneder vil der være mulighed for at indtræde i en rolle som projekteringsleder, såfremt din motivation peger i denne retning. Du vil i givet fald komme til at sidde med fx 1 stort projekt. Du koordinerer mellem arkitekt og ingeniør, sikrer god kommunikation samt effektive arbejdsgange.

Hvis du ønsker det, kan du blive involveret og byde ind i de helt tidlige projektfaser; læse byggeprogram og kontrakt igennem, lave risikoanalyse mm. Du deltager i de helt tidlige kundedialoger, hvor du opnår større forståelse for omfang og er med til at danne grundlaget for det mest optimale projekt og ressourcefordeling på tværs af fag.

Hvis du er projektlederen, der gerne vil dygtiggøre dig ift. DGNB, kan du tage konsulent- eller auditor-uddannelsen i/inden for DGNB certificering.

 Vi har et ønske om, at du …

… har min. et par års erfaring med projektledelse fra en rådgivende ingeniørvirksomhed. Du har en god forståelse for både arkitekt- og ingeniørfaget, og du forstår grænsefladerne og faldgruberne mellem de forskellige fagområder. Du har en baggrund som enten ingeniør eller bygningskonstruktør, og du har erfaring med projektering. Du er altid to skridt foran de projekterende, så du har mulighed for at guide dem i den rigtige retning. Du opsøger sparring og input fra dine kolleger og bidrager til at løfte niveauet. Du lytter og stiller spørgsmål for at forstå kundens behov, så du er i stand til at udfordre og levere førsteklasses rådgivning.

Matcher ovenstående dine karrieredrømme? Og vil du høre mere om, hvordan du bliver en nøgleperson på OJ Rådgivende Ingeniørers videre vækstrejse?

Ovenstående er blot en forsmag på, hvad du kan forvente. Giv derforSune et kald på 2063 1721 for at høre meget mere om muligheden.

mind varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor CV sendes via linket her.

OJ Rådgivende Ingeniører

OJ Rådgivende Ingeniører har siden etableringen i 1946 opbygget en position som et af Danmarks toneangivende ingeniørfirmaer. Vi tilbyder rådgivning inden for alle aspekter af moderne byggeri, herunder også geoteknik, miljø, brand og bæredygtighed i byggeriet.

Rådgivning i øjenhøjde

Vi værdsætter det gode samarbejde og den kompetente rådgivning i øjenhøjde. Ved at lytte til kunden, samarbejdspartneren eller kollegaen og tale et sprog, som alle forstår, baner vi vejen for skræddersyede løsninger til specifikke problemstillinger og stærke samarbejder.

​Som medarbejder bliver du en del af en flad organisation, der er karakteriseret ved en åben dialog i øjenhøjde mellem ledelse og medarbejdere, og du kan se frem til en spændende hverdag med både små og store opgaver, mulighed for personlig udvikling, et godt kollegaskab og fælles inspirationsture for hele organisationen.

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

Løbende ansøgningsfrist

Tiltrædelse:

Efter aftale

Arbejdssted:

København

Hjemmeside:

https://ojas.dk/

Kontoradresse:

Otto Busses Vej 7, 4. sal 2450 København SV

Se placering: