OJ Rådgivende Ingeniører A/S OJ Rådgivende Ingeniører A/S

Bæredygtighedsleder til OJ Rådgivende Ingeniører

Led den grønne omstilling i byggeriet fremad og sæt bæredygtige fodaftræk, der kan ses langt ind i fremtiden!

Der er få jobs, der direkte kan påvirke hvor grøn en fremtid vi alle går i møde. Det her er ét af dem.

Du bliver en central del af afdelingen for bæredygtighed, der vil gøre OJ Rådgivende Ingeniører til en konkurrencedygtig og lokalt førende rådgiver indenfor DGNB. Som bæredygtighedsleder betyder det helt konkret, at dine fodaftryk vil være at se på OJ Rådgivende Ingeniørers fremtidige ydelser, processer og best-practice inden for DGNB, og på hele den interne udrulning og påvirkning af +310 kolleger inden for bæredygtighedsområdet.

Og så vil dine fodaftryk være at finde på en række projekter, hvor du succesfuldt finder en god balance mellem at inspirere og implementere bygherrens ønsker til bæredygtighedsprofilering. Dette er nøglen til at udleve førende lokal bæredygtighedsrådgivning, hvilket er et centralt omdrejningspunkt i OJ Rådgivende Ingeniørers 2026 strategi. Du kommer altså, med andre ord, både til at få medansvar for at konstruere løsningerne og direkte udleve dem som en del af den grønne omstilling på projekterne.

Du vil fra dag 1 få sparring og støtte fra din leder Lotte og dine 4 nærmeste bæredygtighedskolleger til at udvikle dig i rollen. Hvis du ikke allerede finder dig godt tilrette i rollen som frontfigur, er vi åbne for, at du først finder inspiration fra en anden frontfigur i OJ Rådgivende Ingeniører, før du finder modet og viljen til selv at tage springet ud i at stå helt i front på det første projekt.

Du er selv bæredygtig og succesfuld i rollen, når du inden for de første 12 måneder:

  • Afdækker bygherres ønsker til bæredygtighedsprofilering på byggeriet.
  • Afholder DGNB-workshops efter behov.
  • Udfører DGNB-screeninger og udformer bæredygtighedsplaner, der tydeliggør ”hvem”, ”hvad” og ”hvornår” på projekterne.
  • Indsamler, kvalitetssikrer og afleverer dokumentation til GBC (Green Building Council) for DGNB præ-certificering og ved endelig certificering.
  • Deltager i kundemøder og præsenterer DGNB-screeninger for både bygherre og i dine projektteams, der tydeliggør, hvad der skal til for opnå ”sølv”, ”guld” eller ”platin”.
  • Efter år 1 leder, driver og inspirerer du den grønne omstilling i byggeriet fremad på 5-6 DGNB certificeringsprojekter sideløbende overfor bygherre, arkitekter og ingeniører.

Vi vil med afsæt i din bæredygtighedspassion udforme en meningsfuld udviklingsbane, hvor vi ser flere oplagte muligheder for, hvordan du sætter dit fodaftryk. Det kan være, at du bliver kollegaen, der tager hånd om at oplære nye bæredygtighedskolleger og projektledere i de nye CO2 krav. Du kan også videreudvikle din bæredygtighedslederkompetence understøttet af en LEED-certificering. Eller blive fanebærer inden for materialelære, svanemærkning, el.lign. Uanset hvad, identificerer og udvælger du 1-2 bæredygtige fodaftryk i samarbejde med Lotte. Disse fodaftryk bliver dine vartegn, der kan ses langt ind i fremtiden hos OJ.

DU
...er muligvis allerede DGNB-auditor eller DGNB-konsulent, som har arbejdet med DGNB-certificeringer. Du drømmer, ligesom os, om at sætte de afgørende grønne aftryk på fremtidens byggeri, som du stolt kan fortælle de kommende generationer om. Din passion for den grønne omstilling har allerede smittet de første projektfolk omkring dig, og du er nu klar til at rådgive alle parter i projektet: Ingen er i tvivl om, at din rådgivning har været medskabende til et mere bæredygtigt byggeri. Du vil blive tilknyttet vores kontor i Sønderborg, Vejle, Horsens, Aalborg, Aarhus eller København. Som person forestiller vi os, at du får opgaven løst med resultatet for øje og er selvstændig af natur. Du har den nødvendige struktur, der gør det nemmere at forstå for andre, hvordan du kommer fra A til B, når du møder udfordring. Sidst, har du modet til at rådgive alle projektets parter i øjenhøjde. Vi forstiller os, at du har en uddannelsesbaggrund som bygningskonstruktør, ingeniør, arkitekt el.lign.

Vil du høre mere?

Så giv Sune Vig et kald på 7879 6608 (svi@mindgroup.dk). Vi glæder os til at gå i dybden med dig og din motivation for rollen som bæredygtighedsleder hos OJ Rådgivende Ingeniører. Mind group varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor CV uploades her.

Om OJ Rådgivende Ingeniører

OJ Rådgivende Ingeniører blev grundlagt i 1946 og er særligt inden for de seneste år vækstet markant. De er i dag 310+ medarbejdere, som fordeler sig på afdelinger i Horsens, Odense, Roskilde, København, Vejle, Aalborg, Billund, Sønderborg og Aarhus.

Førende lokal rådgivning, bæredygtighed og digitalisering er de strategiske omdrejningspunkter som hele OJ Rådgivende Ingeniører forfølger i den dugfriske 2026 strategi. Du har nu en enestående mulighed for at være med til at gøre en meningsfuld forskel inden for bæredygtighed, der kan spores langt ind i fremtiden.

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden
  • Region Syddanmark
  • Region Midtjylland
  • Region Nordjylland

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

Løbende ansøgningsfrist

Tiltrædelse:

Snarest muligt

Arbejdssted:

Sønderborg, Vejle, Horsens, Aalborg, Aarhus eller København

Yderligere oplysninger fås hos:

Sune Vig

Telefon: +45 7879 6608

Mobil: +45 7879 6608

Hjemmeside:

https://ojas.dk/

Kontoradresse:

Langmarksvej 34 8700 Horsens

Se placering: