OJ Rådgivende Ingeniører A/S Sønderborg

Er du klar til at starte din karriere som projekterende anlægsingeniør hos os?

Nyuddannet anlægsingeniør til stærk anlægsafdeling

Trives du med udfordrende og varierede opgaver indenfor anlægsprojekter? Så er jobbet som anlægsingeniør hos OJ Rådgivende Ingeniører i Sønderborg lige noget for dig.

Jobbet hos OJ Rådgivende Ingeniører
Som anlægsingeniør hos OJ Rådgivende Ingeniører vil du få mulighed for at bringe dine kompetencer i spil i tværfaglige projektgrupper, og altid i tæt samarbejde med kunden. For at blive en succes i jobbet skal du fastholde din nysgerrighed for faget og trives med frihed under ansvar.

Arbejdsstedet er på kontoret i Sønderborg, og vores kunder er kommuner, forsyningsselskaber og private virksomheder i hele landet, hvor vi har et tæt samarbejde med arkitekter, entreprenører og investorer.

Om stillingen:

Der er tale om en fuldtidsstilling, hvor du bliver en del af kontoret i Sønderborg, og hvor du i samarbejde med et stærkt team vil arbejde med projektering, bygherrerådgivning samt evt. tilsyn og byggeledelse inden for vej- og anlægsprojekter.

Dine opgaver vil bestå af projektering af veje, byrum, afløb, LAR- og klimaløsninger såvel som ledninger i jord og anden anlægsprojektering. Du vil få den nødvendige oplæring og i starten være tilknyttet en mentor.

Anlægsafdelingen i Sønderborg er under stor udvikling og du får her muligheden for at blive en del af et stærkt team og være med til at præge udviklingen.

Om dig:

  • Du har evnerne til at sikre fremdrift på egne opgaver og lysten til at indgå i et tæt samarbejde med dine kolleger.
  • Du kan være nyuddannet som anlægsingeniør eller tilsvarende.
  • Du er ambitiøs, kvalitetsorienteret og vant til at overholde deadlines.
  • Du er positiv, åben og imødekommende, og skaber derved gode og stabile relationer, internt som eksternt.
  • Du har (måske) erfaring med projektering og er nysgerrig eller fagligt hjemmevant med digital projektering - gerne i 3D.
  • Du er hjemmevant i tværfaglige projekter og grænseflader i forhold til teknikfag.
  • Du har gerne erfaring med eller kendskab til: MicroStation, OpenRoads Designer, AutoCAD eller Revit; derudover relevante beregningsprogrammer, beskrivelsessystemer, ydelsesbeskrivelser ol.

Vil du være vores nye kollega?

Hos OJ Rådgivende Ingeniører tilbydes du vide rammer for at tilgodese dine ønsker til egen udvikling. Vi kan tilbyde dig en alsidig og spændende stilling i en uformel organisation med korte beslutningsveje. Du får en hverdag på kontoret i Sønderborg, hvor du tages godt imod af kompetente og imødekommende kolleger. Vi mødes med et godmorgen når vi møder ind, og slutter arbejdsugen af med kollegial fredagshygge, når tiden er til det. Vores personaleforening sætter stort fokus på det sociale samvær på kontorerne og på tværs af virksomheden.

Hos OJ Rådgivende Ingeniører får du mulighed for at arbejde med både de store komplekse byggerier og med små særprægede sager. Vi er blandt landets førende rådgivere med mere end 75 års erfaring og +300 medarbejdere. Med en bred portefølje af referencer fra de fleste sektorer i Danmark, og med en række nye projekter på bedding, går vi en spændende fremtid i møde.

Vi varetager en bred vifte af rådgivningsområder, hvor vores dygtige medarbejdere har hver deres specifikke arbejdsområder.

Vi værdsætter det gode samarbejde og den kompetente rådgivning i øjenhøjde. Ved at lytte til kunden, samarbejdspartneren eller kollegaen og tale et sprog, som alle forstår, baner vi vejen for skræddersyede løsninger til specifikke problemstillinger.

Lyder det som noget for dig? Så tøv ikke med at uploade din ansøgning og CV via linket på siden her.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder for Anlæg, Finn Nielsen Christensen på tlf.: 2369 2624.

Del på:

Region:

  • Region Syddanmark

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

Løbende ansøgningsfrist

Tiltrædelse:

Snarest muligt

Arbejdssted:

Sønderborg

Yderligere oplysninger fås hos:

Finn Nielsen Christensen

Telefon: +45 7342 3131

Mobil: +45 2369 2624

Hjemmeside:

https://ojas.dk/

Kontoradresse:

Nørre Havnegade 43 6400 Sønderborg

Se placering: