OJ Rådgivende Ingeniører A/S Sønderborg

Er det tid til at afprøve nye muligheder som anlægsingeniør og projektleder - så er det dig, vi søger

Anlægsingeniør med erfaring til projektering og projektledelse

Trives du med udfordrende og varierede opgaver indenfor anlægsprojekter? Så er jobbet som anlægsingeniør hos OJ Rådgivende Ingeniører lige noget for dig.
Som anlægsingeniør skal du arbejde som projektleder både med egne sager og i tværfaglige projektgrupper, og altid i tæt samarbejde med kunden.
Arbejdsstedet er på kontoret i Sønderborg, og vores kunder er forsyningsselskaber, kommuner og private virksomheder i hele landet, hvor vi har et tæt samarbejde med arkitekter, entreprenører og investorer.
Der er tale om en fuldtidsstilling, hvor du bliver en del af kontoret i Sønderborg, og hvor du i samarbejde med et stærkt team vil arbejde med projektering, bygherrerådgivning, tilsyn og byggeledelse inden for byggeri og anlæg.
Dine opgaver kommer bl.a. til at bestå af projektering af kloakker, LAR- og klimaløsninger såvel som ledninger i jord samt vej- og anden anlægsprojektering. Dertil kommer udførelse af tilsyn på projekterne.

Om dig:
• Du har 3 – 5 års erfaring med anlægsprojektering.
• Du har erfaring med projektledelse, byggeledelse og tilsyn.
• Du er hjemmevant i tværfaglige projekter og grænseflader i forhold til teknikfag.
• Du har erfaring med AutoCAD, MicroStation, OpenRoads Designer eller Revit.
• Du har også erfaring med beregningsprogrammer, BIPS beskrivelsessystemer, ydelsesbeskrivelser ol.
• Du har evnerne til at sikre fremdrift på egne opgaver og lysten til at indgå i et tæt samarbejde med dine kollegaer.
• Du er ambitiøs, kvalitetsorienteret og vant til at overholde deadlines.
• Du er positiv, åben og imødekommende, og skaber derved gode og stabile relationer, internt som eksternt.

Din hverdag hos OJ
Hos OJ Rådgivende Ingeniører tilbydes du vide rammer for at tilgodese dine ønsker til egen udvikling. Vi er en værdibaseret virksomhed, og har som mål at være i øjenhøjde med kunden og samarbejdspartnerne og vise respekt og tillid til hinanden.
Du bliver en del af teamet i OJ Rådgivende Ingeniører i Sønderborg. OJ er blandt landets førende rådgivere med mere end 75 års erfaring og +300 medarbejdere. Vi har en bred portefølje af referencer fra de fleste sektorer i Danmark, og vi har en række nye projekter på bedding. Vi er vokset en del i de senere år, både organisatorisk og i forhold til de projekter vi beskæftiger os med. Lige præcis projekterne er vi stolte over – vi varetager både store og små opgaver inden for en bred vifte af rådgivningsområder, hvor vores dygtige medarbejdere har hver deres specifikke arbejdsområder.

Vi værdsætter en høj grad af sammenhold, samarbejde og tværfaglighed. Vi løfter i flok - på tværs af geografi, faglighed og kompetencer. Vores fokus er altid det gode samarbejde og den kompetente rådgivning i øjenhøjde. Ved at lytte til kunden, samarbejdspartneren eller kollegaen og tale et sprog, som alle forstår, baner vi vejen for skræddersyede løsninger til specifikke problemstillinger.
Så kom og vær med – vi glæder os til at høre fra dig.

Vil du være vores nye kollega?
Lyder stillingen som anlægsingeniør hos OJ Rådgivende Ingeniører i Sønderborg som noget for dig? Så tøv ikke med at uploade dit CV og din ansøgning her på siden.
Vi besætter stillingen, så snart vi har fundet den rette kandidat.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder for Anlæg, Finn N. Christensen på tlf.: 2369 2624.

 

Del på:

Region:

  • Region Syddanmark

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

Løbende ansøgningsfrist

Tiltrædelse:

Snarest muligt

Arbejdssted:

Sønderborg

Yderligere oplysninger fås hos:

Finn Nielsen Christensen

Telefon: +45 7342 3131

Mobil: +45 2369 2624

Hjemmeside:

https://ojas.dk/

Kontoradresse:

Nørre Havnegade 43 6400 Sønderborg

Se placering: